Meer naamsbekendheid en instroom genereren?

Ondersteun uw marketingcampagne met MailReach en Display

Above the line campagnes zijn voor veel organisaties dé manier om naamsbekendheid, branding en instroom te genereren. Via advertenties op tv, de radio en online wordt een brede doelgroep aangesproken. Dankzij slimme doelgroepselecties is EDM echter in staat om dezelfde doelgroep ook via e-mail (MailReach) en online banners (Display) te bereiken. Dit vergroot het bereik en de effectiviteit van een marketingcampagne aanzienlijk.

EDM MailReach beschikt over een database met meer dan 2 miljoen opt-in e-mailadressen van verschillende partners, waarmee we één op de tien huishoudens via e-mail kunnen bereiken. Aan elk huishouden kunnen we meer dan 600 kenmerken koppelen, wat ons in staat stelt een toegespitste verzendlijst te maken. Deze lijst kan vervolgens gebruikt worden voor e-mail en display.

Door middel van de EDM-cookies kunnen we een doelgroep bereiken op individueel niveau, ongeacht de website en het tijdstip ze online zijn. Zo verhogen we samen het bereik en de conversie van uw marketinginspanningen en zal de doelgroep omnichannel benaderd worden.

Bij de uitvoering van een email en display-campagne zijn twee opties mogelijk: EDM zet de doelgroep(en) klaar op uw platform, of wij voeren de campagne ook daadwerkelijk voor u uit.

Tot slot mag bij een serieuze campagne een gedegen rapportage niet ontbreken. Doordat bekend is welke huishoudens worden bereikt met e-mail en/of display campagnes is het vrij gemakkelijk om te bepalen welke kanalen het beste resultaat opleveren. Door een match te maken tussen de ingezette huishoudens en het orderbestand is EDM in staat om diepgaande inzichten en adviezen te geven. Zo kunnen campagne KPI’s worden gericht op nettoresultaat in plaats van clicks, impressies en bereik. Ook weet u op deze manier precies hoeveel investering een order via e-mail of display nodig heeft.

Wilt u datagedreven campagne voeren waarbij u echt alles kunt doormeten?

Laat hier uw e-mailadres achter en wij nemen contact met u op. 

E-mailadres
 

 

Jasper-beimans-EDM

Jasper Beimans
Sales Consultant Digital Solutions
jbeimans@edm.nl
06 - 21 32 83 59

Verstand van data.
Gevoel voor marketing.