Anolis

Anolis is software die bedoeld is om optimaal gebruik te maken van de GeoMarktprofiel data. Binnen Anolis kunnen profielanalyses, visualisaties, selecties en bestandsverrijkingen worden gemaakt. Na uitvoerig onderzoek naar de wensen en behoeften van onze Anolis gebruikers, is de software vorig jaar volledig herontwikkeld. In de update van het vierde kwartaal van 2018 hebben alle Anolis gebruikers de nieuwe software ontvangen. De afgelopen periode zijn verschillende verbeteringen en vernieuwingen doorgevoerd, vooral in de gebruikersinterface van Anolis. Deze zijn beschikbaar vanaf de update in juni.

Uiterlijk

We hebben veel aandacht besteed aan het uiterlijk en de gebruiksvriendelijkheid van Anolis. Deze extra aandacht is direct vanaf de start merkbaar, want ook de startpagina is voorzien van een heldere lay-out.

anolis-2.0-hoofdscherm.png

Gebruiksvriendelijker

Naast het uiterlijk is de software intuïtiever gemaakt om te zorgen dat u na minder frequent gebruik nog steeds makkelijk uw weg kunt vinden. Ook de weergave van analyseresultaten is sterk verbeterd. Zo krijgt u bij elke profielanalyse naast de tabellen een handzame samenvatting met een visuele weergave van de meest relevante kenmerken, die gemakkelijk binnen uw eigen organisatie gedeeld kan worden. De wizard voor het maken van geografische kaarten is sterk vereenvoudigd, waardoor snel en makkelijk bijvoorbeeld klanten, marktgebieden, potentie of locaties in beeld gebracht kunnen worden.

Technische verbeteringen

visualisatieanolis.png

Ook technisch zijn er verbeteringen doorgevoerd. Anolis is herschreven in de programmeertaal C# met gebruik van SQLite/SQL, referentie databases en datastore. Met behulp van een eenvoudige wizard kunt u bestanden van diverse tekst formaten importeren. Sleutelvelden zoals ‘postcode’, ‘huisnummer’ en ‘huisnummer toevoeging’ worden automatisch herkend wat onder andere het maken van een profiel vergemakkelijkt.

De afbeelding hiernaast is de visualisatiemodule in Anolis. Voor een complete weergave kunt u klikken op de afbeelding.

Demo

Wilt u gratis gebruikmaken van de nieuwe Anolis en bent u geïnteresseerd in een demo voor al uw gebruikers? Neem contact op met uw Sales Consultant of gebruik het contactformulier om een afspraak te plannen. 

Verstand van data.
Gevoel voor marketing.