Laat jouw Black Friday boodschap écht landen met Customer Match! Ontdek meer >

Laat jouw Black Friday boodschap écht landen!

Klantsegmenten 1-op-1 (her)activeren op platformen als DPG Media, Facebook, Google, Instagram en Marktplaats. In één week.

Meer traffic en succesvollere Black Friday campagnes.

Black Friday: voor webshops en retailers een van de grootste dagen van het jaar. Opvallen met al jouw acties en advertenties is juist op deze dag dan ook extra belangrijk. Maar jij bent niet de enige met dit doel.

Jouw Black Friday boodschap laat je opvallen door klanten on- én offline te targeten, via kanalen als direct mail en display. Zo verhoog jij de traffic en maak je campagnes succesvoller.

[HORIZONTALE LIJN]

Customer Match: bereik en heractiveer inactieve klanten en target lookalikes.

Met Customer Match target je elk klantsegment 1-op-1 via search, display en video campagnes, op online platformen als DPG Media, Facebook, Google, Instagram en Marktplaats. Op een AVG-veilige manier slaan wij de brug tussen jouw (CRM-)database en ID’s van deze platformen. Zo versleutelen wij de first-party data en matchen we deze informatie met de data van de online platformen. Hiervoor gebruiken we alleen de data waar consumenten toestemming voor hebben gegeven. Dit geeft jou de kans inactieve klanten via meerdere kanalen te bereiken en heractiveren. En je target gemakkelijk lookalikes van jouw klanten. Hiermee verhoog je op meerdere manieren de conversie op klantenwerving.

Maak kennis met Customer Match en bereik al jouw Black Friday doelen. Nu tijdelijk tegen enkel opstartkosten. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen enkele (werk)dagen contact met je op.