Bronnen

Bronnen

EDM heeft toegang tot enkele bronnen welke ook worden ingezet voor marketing en communicatie campagnes, waaronder Consubase en Automotivebase. Daarnaast informeren we consumenten actief over onze dienstverlening.

Consubase

De meest actuele, complete en landelijk dekkende consumenten database van Nederland. Afhankelijk van de doelgroep en wijze van communiceren adviseert en selecteert EDM de best passende doelgroep.

Om openheid van zaken te geven en consumenten te voorzien van duidelijke informatie, is er een speciale website ontwikkeld: Consubase.nl.

Automotivebase

Dé bron die speciaal ontwikkeld is voor de automotive branche (importeurs en groot dealerbedrijven, financiele- en assurantiebedrijven). Automotivebase.nl; het online platform met particulieren- en zakelijke voertuigregistraties.

Voor consumenten: Even Over Data

Dag in dag uit zorgen gegevens dat organisaties zich beter kunnen aanpassen aan consumenten. Daarom is het belangrijk dat zij weten hoe dit mogelijk wordt gemaakt en ook hoe men gegevens kan inzien, corrigeren of zelfs uitschrijven.

EDM heeft alle belangrijke informatie beschikbaar gesteld via evenoverdata.nl. Middels deze website informeren wij consumenten over de dienstverlening aan onze opdrachtgevers en daarmee de doeleinden van het gebruik van persoonsgegevens.

Wenst u meer informatie, neem dan contact met ons op via mail@edm.nl of +31 (0)30 600 20 00.

Verstand van data.
Gevoel voor marketing.