Audiences

Optimale conversies door het bereiken van
de meest relevante doelgroepen.

Meer respons en betere conversies door het bereiken van de juiste doelgroep.

Relevantie is de sleutel voor succes, als het gaat om datagedreven marketing campagnes. Bereik consumenten en/of bedrijven die ook echt geïnteresseerd zijn in de propositie of het product. EDM helpt organisaties inzicht te creëren in bestaande klantgroepen, dat vervolgens kan worden ingezet om potentiële klanten te vinden binnen Nederland.

[HORIZONTALE LIJN]

Stap 1: doelgroep analyse

Een analyse van historische gegevens en gegevens van huidige klanten vormt de basis. EDM kijkt ook naar wat er in het verleden goed heeft gewerkt, via welke kanalen, en wie de respondenten waren. Het resultaat is een doelgroepprofiel en informatie over kanaalvoorkeuren.

Stap 2: doelstellingen en doelgroepen

Met meer dan 20 jaar ervaring en expertise in zowel de business-to-business als business-to-consumer markt, kan EDM voor elk gewenst kanaal (DM, TM, Inserting, E-mail marketing en Online) haalbare doelen definiëren.

EDM heeft toegang tot uitgebreide consumenten- en zakelijke databases. Van het beschrijven van sociodemografische doelgroepkenmerken tot het ontwikkelen van geavanceerde look-a-like modellen (gain charts). De resultaten en kwaliteit staan voorop!

Stap 3: response analyse

Omdat verschillende factoren bijdragen tot het succes van een campagne is het noodzakelijk de resultaten ervan te analyseren. Onze uitdaging is niet alleen om vooraf veel kennis op te doen, maar ook om aantrekkelijke en betrouwbare afspraken te maken en nieuwe testmogelijkheden te creëren om de resultaten herhaaldelijk te verbeteren.

[HORIZONTALE LIJN]

Meer weten? 

Benieuwd wat audiences voor jouw organisatie kan betekenen? Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Relevant nieuws

Meer nieuws