Laat jouw Black Friday boodschap écht landen met Customer Match! Ontdek meer >

Audiences

Optimale conversies door het bereiken van
de meest relevante doelgroepen.

Meer respons en betere conversies door het bereiken van de juiste doelgroep.

Relevantie is de sleutel voor succes, als het gaat om datagedreven marketing campagnes. Bereik consumenten en/of bedrijven die ook echt geïnteresseerd zijn in de propositie of het product. EDM helpt organisaties inzicht te creëren in bestaande klantgroepen, dat vervolgens kan worden ingezet om potentiële klanten te vinden binnen Nederland.

[HORIZONTALE LIJN]

Stap 1: doelgroep analyse

Stap 1: doelgroep analyse

De basis vormt het analyseren van historische gegevens en gegevens van huidige klanten. Ook wordt er gekeken wat er in het verleden goed heeft gerespondeerd, via welke kanalen en wie de respondenten waren. Het resultaat is een doelgroep profiel en informatie over kanaal voorkeuren.

afbeelding-stap2.jpg

Stap 2: doelen en doelgroepen

Meer dan 20 jaar ervaring en expertise in zowel de business-to-business als business-to-consumer markt, zorgt dat EDM samen met u voor ieder gewenst kanaal (DM, TM, Inserting, E-mailmarketing, Online) haalbare doelen kan definiëren.

EDM heeft toegang tot uitgebreide consumenten- en zakelijke databases. Voor het omschrijven van socio-demografische doelgroep kenmerken tot het ontwikkelen van geavanceerde lookalike-modellen (gain charts). Resultaat en kwaliteit staat voorop!

abeelding-cross-en-upsell.jpg

Stap 3: respons analyse

Omdat verschillende factoren een bijdrage leveren aan het succes van een campagne, is het noodzakelijk resultaten te analyseren. Naast dat we veel kennis op voorhand leveren, ligt onze uitdaging in het maken van aantrekkelijke en betrouwbare afspraken en het creëren van nieuwe testmogelijkheden om jouw resultaten keer op keer te verbeteren. 

[HORIZONTALE LIJN]

Meer weten? 

Benieuwd wat audiences voor jouw organisatie kan betekenen? Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Relevant nieuws

Meer nieuws