Digital

Innovatieve technieken stellen EDM in staat het webverkeer (bezoekers van een website) tot op huisadres te herkennen. Hierdoor is het mogelijk om de offline data van EDM GeoMarktprofiel te koppelen aan online verkeer, klanten en prospects. Toepassingen hiervoor zijn onder andere het real-time personaliseren van webpagina’s op basis van het herkende profiel van de bezoeker, het bereiken van zeer specifieke doelgroepen geselecteerd op kenmerken uit de GeoMarktprofiel database via e-mail en online display. Ook behoort het plaatsen van een meetpixel tot de mogelijkheden om het webverkeer te profileren met feitelijke kenmerken en zo inzicht te krijgen wie geïnteresseerd is in de online content en aanbiedingen.

digital-afbeelding-website.jpg
pr-personen.svg

Profiler

Wie is nu echt de daadwerkelijke doelgroep? De Profiler van EDM is in staat om online bezoekers, gesegmenteerd en per online pagina/object, in kaart te brengen en hiervan de bijbehorende on- en offline profielen vast te stellen. 

Lees meer

doelgroepbereik-prisma.svg

Doelgroepbereik

EDM biedt de mogelijkheid om uw campagnes multichannel uit te voeren en te optimaliseren. Door de unieke combinatie van on- en offline data kunt u altijd de gewenste doelgroep via verschillende kanalen bereiken. De uiteindelijk vormgegeven campagnes kunnen wij voor u optimaliseren en op verzoek van begin tot einde uitvoeren, waarbij het optioneel is om dit in nauwe samenwerking met uw bestaande communicatiepartners te doen.

Lees meer

Verstand van data.
Gevoel voor marketing.