Doelgroepbereik

Doelgroepbereik

Uw doelgroep op een effectieve manier bereiken? Richt je marketinginspanningen alleen op consumenten of bedrijven die je ook écht wilt bereiken. Maar hoe goed kent u uw doelgroep? Uw potentiële klant? EDM adviseert u graag welke doelgroepen te bereiken, kanalen te combineren, welke data te gebruiken en zorgt dat leads en sales op de juiste manier in uw database terecht komen. Ons doel: U meer respons en betere conversie te laten realiseren, door het bereiken van de juiste doelgroep.

segmenteren-1.svg

Segmenteren

Segmenten zoals 'jongeren' of 'Amsterdammers' kunnen gemakkelijk worden ingevuld op basis van uw productdefinitie en marktgebied. Wanneer u inzicht wilt in groepen zoals 'risiconemers' en 'risicomijders' of wilt achterhalen wat de kanaalvoorkeuren zijn van uw potentiële klanten, blijkt definiëren lastiger.

Lees meer

conversie-1.svg

Converteren

Stapsgewijs werken wij met u naar het verhogen van uw respons en het verbeteren van de conversie. Te beginnen met een doelgroepanalyse gericht op het profiel van uw doelgroep en de voorkeurskanalen. Vervolgens worden concrete doelen gesteld. Daarna selecteren wij uw doelgroep om te komen tot fase 4, respons analyse en evaluatie.

Lees meer

studio-2.svg

Studio

Het uitvoeren van multi-channel campagnes vanuit een overzichtelijk tool kan met EDM Marketing Database oplossing Studio. Hiermee wordt inzichtelijk in kaart gebracht welke doelgroepen u bereikt en wat uw marketinginspanningen exact opleveren.

Lees meer


leadflow.svg

Leadmanagement

Leads en sales vanuit verschillende wervingskanalen transporten naar het CRM systeem en resultaten presenteren in een dashboard, kan overzichtelijk en efficiënt met het leadmanagement systeem LeadFlow.

Lees meer

Verstand van data.
Gevoel voor marketing.