Doelgroepbereik

Doelgroepbereik

Uw doelgroep op een effectieve manier bereiken? Richt je marketinginspanningen alleen op consumenten of bedrijven die je ook écht wilt bereiken. Maar hoe goed kent u uw doelgroep? Uw potentiële klant? EDM adviseert u graag welke doelgroepen te bereiken, kanalen te combineren, welke data te gebruiken en zorgt dat leads en sales op de juiste manier in uw database terecht komen. Ons doel: U meer respons en betere conversie te laten realiseren, door het bereiken van de juiste doelgroep.

segmenteren-1.svg

Segmenteren

Segmenten zoals 'jongeren' of 'Amsterdammers' kunnen gemakkelijk worden ingevuld op basis van uw productdefinitie en marktgebied. Wanneer u inzicht wilt in groepen zoals 'risiconemers' en 'risicomijders' of wilt achterhalen wat de kanaalvoorkeuren zijn van uw potentiële klanten, blijkt definiëren lastiger.

Lees meer

conversie-1.svg

Converteren

Stapsgewijs werken wij met u naar het verhogen van uw respons en het verbeteren van de conversie. Te beginnen met een doelgroepanalyse gericht op het profiel van uw doelgroep en de voorkeurskanalen. Vervolgens worden concrete doelen gesteld. Daarna selecteren wij uw doelgroep om te komen tot fase 4, respons analyse en evaluatie.

Lees meer


Verstand van data.
Gevoel voor marketing.