GeoMarktprofiel

GeoMarktprofiel

GeoMarktprofiel staat voor actuele en gedetailleerde profielinformatie over nagenoeg elk Nederlands huishouden, postcode- of marktgebied. Hiervoor maken wij gebruik van onze grootschalige lifestyle onderzoeken en van vele publieke en private databronnen.

Binnen GeoMarktprofiel kunt u veelzijdige informatie terugvinden:

Socio demografie

Informatie als gezinssamenstelling, leeftijd, sociale klasse, inkomens- en opleidings-niveau. Maar ook woning-informatie als woningtype, bouwjaar, WOZ-waarde, inhoud/oppervlak en eigendom (huur/koop).

Lifestyle

Diepgaande lifestyle informatie als Financiƫle diensten en de bekende FinTypen. Maar ook het Energieverbruik en de EnergieTypen, alles over de auto's in het huishouden, het geefgedrag, Mediaconsumptie en Vakantievoorkeuren.

Psychografie

EDM heeft een exclusieve samenwerking met Motivaction. Waarbij EDM de mentality-milieus voor elk huishouden in Nederland in kaart heeft. Mentality onderscheidt 8 verschillende milieus in Nederland.

Geotypen

De indeling naar EDM GeoTypen betreft een unieke indeling van alle Nederlandse huishoudens in 14 onderscheidende lifestyle typen; elk met zijn eigen profiel en gedrag. U kunt hiermee direct en eenvoudig aan de slag, bijvoorbeeld door uw klantdatabase ermee te verrijken. Zo leert u uw klanten nog beter kennen; wat hen bindt, maar ook waarin ze zich van elkaar onderscheiden. En dan heeft u de juiste handvatten om echt relevant te kunnen zijn voor uw klanten en om uw marketing rendement te verbeteren!

Ga voor meer informatie over de GeoTypen naar www.geotype.nl of neem vrijblijvend contact op met:

Andries Geerdes
E-mail: ageerdes@edm.nl
Telefoon: 06-52 37 65 44

Verstand van data.
Gevoel voor marketing.