Marktplaats Onboarding: online klanten bereiken

De huidige situatie heeft veel impact op organisaties en de manier waarop we leven; we blijven uit voorzorg thuis, mijden fysieke winkels en spenderen onze tijd vooral online. Als organisatie ben je daarom genoodzaakt om je business creatiever te voeren of zelfs drastisch om te gooien. Maar de situatie biedt ook kansen, want je doelgroep is alsnog erg goed online bereikbaar.

Om het online bereik van je organisatie zo effectief en efficiënt mogelijk te verhogen, moet je in staat zijn om je huidige klanten te herkennen. Want wanneer je inzicht hebt in klanten, heb je alle tools in handen om doeltreffend campagnes in te richten waarbij je écht je doelgroep bereikt. Middels Marktplaats Onboarding is het mogelijk om huishoudens een-op-een – via Marktplaats.nl met ruim 8 miljoen unieke bezoekers per maand – te onderscheiden. Zo kun je bestaande klanten beter bereiken en targetten voor cross- en upsell en ze eventueel uitsluiten. Daarnaast heb je de optie om wervingscampagnes in te richten op consumenten die gelijkenissen vertonen met je doelgroep én op huishoudens door middel van kenmerken uit de meest complete en landelijk dekkende segmentatiedatabase van Nederland: GeoMarktprofiel. Op basis van deze segmentatiekenmerken worden de meest relevante huishoudens geselecteerd, welke vervolgens ingezet kunnen worden op Marktplaats.

 

Marktplaats Onboarding biedt veel voordelen, waaronder het versterken van het rendement op campagnes. Wil je hier graag meer over weten, neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee, juist nu. 

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
 
marktplaats-onboarding.jpg
Verstand van data.
Gevoel voor marketing.