Nieuwe Anolis

Anolis is software die bedoeld is om optimaal gebruik te maken van de GeoMarktprofiel data. Binnen Anolis kunnen profielanalyses, visualisaties, selecties en bestandsverrijkingen worden gemaakt. Vorig jaar is er uitvoerig onderzoek gedaan naar de wensen en behoeften van onze Anolis gebruikers. Wij zijn met deze feedback aan de slag gegaan en gestart met de herontwikkeling van de software. In de update van het vierde kwartaal van 2018, ontvangen al onze Anolis gebruikers de volledig nieuwe software.

Uiterlijk

We hebben veel aandacht besteed aan het uiterlijk en de gebruiksvriendelijkheid van Anolis. Deze extra aandacht is direct vanaf de start merkbaar, want ook de startpagina is voorzien van een heldere lay-out.

anolis-2.0-hoofdscherm.png

Gebruiksvriendelijker

Naast het uiterlijk is de software intuïtiever gemaakt om te zorgen dat u na minder frequent gebruik nog steeds makkelijk uw weg kunt vinden. Ook de weergave van analyseresultaten is sterk verbeterd. Zo krijgt u bij elke profielanalyse naast de tabellen een handzame samenvatting met een visuele weergave van de meest relevante kenmerken, die gemakkelijk binnen uw eigen organisatie gedeeld kan worden. De wizard voor het maken van geografische kaarten is sterk vereenvoudigd, waardoor snel en makkelijk bijvoorbeeld klanten, marktgebieden, potentie of locaties in beeld gebracht kunnen worden.

Technische verbeteringen

visualisatieanolis.png

Ook technisch zijn er verbeteringen doorgevoerd. Anolis is herschreven in de programmeertaal C# met gebruik van SQLite/SQL, referentie databases en datastore. Met behulp van een eenvoudige wizard kunt u bestanden van diverse tekst formaten importeren. Sleutelvelden zoals ‘postcode’, ‘huisnummer’ en ‘huisnummer toevoeging’ worden automatisch herkend wat onder andere het maken van een profiel vergemakkelijkt.

De afbeelding hiernaast is de visualisatiemodule in Anolis. Voor een complete weergave kunt u klikken op de afbeelding.

Demo

Wilt u gratis gebruikmaken van de nieuwe Anolis en bent u geïnteresseerd in een demo voor al uw gebruikers? Neem contact op met uw accountmanager of gebruik het contactformulier om een afspraak te plannen. U ontvangt zo spoedig mogelijk bericht. 

Maakt u gebruik van Anolis DCS en wilt u deze software blijven gebruiken, laat het ons dan ook weten!

Verstand van data.
Gevoel voor marketing.