Nieuwe features Anolis

Sinds de lancering van de vernieuwde Anolis eind 2018, zijn we continu bezig met het optimaliseren van de software en het gebruiksgemak te verhogen. Inmiddels hebben enkele ontwikkelingen plaatsgevonden, waaronder:
  • Het beter beheren van eigen bestanden. Het is mogelijk om de bestanden in de datastore op naam of recentheid te sorteren.
  • Bij het opladen van nieuwe eigen bestanden is het mogelijk om meerdere telvelden in te laden waarmee u analyses kunt maken (bijvoorbeeld profileren op aantal aankopen of omzet per klant).
  • Bij het selecteren van een gebied middels een reeks (bijvoorbeeld een postcode reeks van een verzorgingsgebied) is het mogelijk om meerdere reeksen te definiëren.
  • Een klantenbestand kan gevisualiseerd worden op basis van een GeoMarktprofiel kenmerk door te kiezen voor een punten kaartlaag en vervolgens voor segmenteren op het gewenste EDM kenmerk. Zo krijgt u inzicht in de profielverschillen tot op adresniveau.
 
Eind 2018 hebben we alle veranderingen aan Anolis op een rijtje gezet. Wilt u hier meer over weten, lees dan het artikel over de vernieuwde Anolis. Maakt u tot op heden nog geen gebruik van Anolis en bent u benieuwd wat het voor uw organisatie kan betekenen? Neem voor meer informatie contact op met uw Sales Consultant.

anoliskaart.jpg

Verstand van data.
Gevoel voor marketing.