Wat speelt er bij EDM.

afbeelding-nieuwsbericht-bigdataexpo-edm.jpg

Bezoek EDM op de Big Data Expo en ontdek het recept voor succes!

13-07-2018 | EDM

De Big Data Expo is het grootste Big Data evenement in Nederland dat zich specifiek richt op het inzetten en laten renderen van big data. Uiteraard ontbreekt EDM niet op de Big Data Expo. Data is onmisbaar om klantbehoeften in kaart te brengen, doelgroepen optimaal te bereiken en zo uw conversie te verhogen. Aan de hand van een business case in samenwerking met Dynamo Retail Group laat EDM zien hoe haar marketing activiteiten nog meer rendement opleveren. Nieuwsgierig? Meld u dan aan en bezoek de lezing op woensdag 19 september 2018.

Dynamo Retail Group is het collectief achter de bekende retailformules Bike Totaal, Profile 'de Fietsspecialist' en Fietswereld. De organisatie ondersteunt de aangesloten formulewinkels, zo'n 250 winkels in totaal, met een centraal artikelbestand, winkelautomatisering en verkoopanalyses. Binnen deze ruim 250 winkels huist een berg aan data die kunnen bijdragen aan de omzetgroei, mits deze op de juiste wijze aan het proces- en klanttraject toegevoegd worden.

EDM heeft Dynamo Retail Group geholpen bij het ontwikkelen van hun retail dashboard, waar winkeliers inzicht hebben in hun prestaties & klantprofielen met behulp van GeoMarktprofiel. Jeroen Schrijver (commercieel manager van de Dynamo Retail Group) vertelt tijdens deze lezing hoe het maken van klantgroepen (segmentaties) helpt bij de e-mail en online display campagnes bijvoorbeeld door het bepalen van het Next Best Offer.

Wilt u alles van deze business case weten? Wij zien u graag terug in de Jaarbeurs: woensdag 19 september om 10.30 in lezingzaal 2. De gehele woensdag staat Frank de Beun (Managing Director EDM) als dagvoorzitter in lezingenzaal 2 en u kunt ons zowel op woensdag als op donderdag bezoeken op de expo bij standnummer 22. Meld u gratis aan via de website

Nieuwsoverzicht
Verstand van data.
Gevoel voor marketing.