Wat speelt er bij EDM.

edm-logo-rgb.jpg

EDM Digital Solutions geïntegreerd in EDM

Per januari 2019 is EDM Digital Solutions ondergebracht bij EDM. EDM Digital Solutions is twee jaar geleden opgericht als een dochteronderneming van EDM en is gebaseerd op de technologie van Mark&Mini en Reynolds. Het doel van de onderneming was unieke mogelijkheden te realiseren, zoals CRM-onboarding, real-time herkenning en dataverrijking, om online en offline data te combineren en in te zetten voor online marketing.

In de jaren daarop is on- en offline data steeds meer in elkaar gaan grijpen en zijn de diensten van Digital Solutions steeds dichter bij de oplossingen van EDM komen te staan. Vandaag de dag is bij EDM digitaal denken volledig geïntegreerd in al onze producten en diensten en verwachten onze klanten een geïntegreerde oplossing als het gaat over hun klantdata. Al deze redenen samen hebben ertoe geleid dat we al onze diensten voortaan tezamen aanbieden onder de naam EDM.

Vanzelfsprekend merkt u als relatie niets van deze integratie. Uw huidige contactpersonen blijven ongewijzigd en uiteraard zullen alle lopende afspraken en overeenkomsten worden nagekomen. De enige merkbare verandering is dat wij u een nóg betere en meer complete dienstverlening bieden.

Nieuwsoverzicht
Verstand van data.
Gevoel voor marketing.