Wat speelt er bij EDM.

edm-lanceer-edm-digital-solutions.jpg

EDM lanceert EDM Digital Solutions

25-05-2016 | EDM
EDM Media Group, expert in data, kondigt vandaag de lancering van EDM Digital Solutions aan. Een dochteronderneming die zich specialiseert in het mogelijk maken van daadwerkelijk data gedreven online communicatie. Dit begint bij de herkenning van online bezoekers.

"EDM Digital Solutions realiseert unieke mogelijkheden om online en offline data te combineren en daadwerkelijk in te zetten voor online marketing. CRM-onboarding, real-time herkenning en dataverrijking is de kracht van onze oplossing.", stelt Lejo Duivenvoorde, CCO. "Hiermee stellen wij bedrijven in staat de (advertentie) boodschap of content op de eigen website dynamisch te personaliseren op basis van de voorkeuren van de individuele bezoeker."

In EDM Digital Solutions delen EDM, Mark&Mini, Delta Projects en Reynolds kennis en technologie. Aangestuurd door een ervaren directie, bestaande uit Eelco Boers (Mark&Mini) en Lejo Duivenvoorde (Delta Projects en Reynolds), maakt EDM Digital Solutions een vliegende start en bedient meteen een breed klantenportfolio. Zo mag men al direct bekende namen in onder meer automotive, verzekeringen, woninginrichting, telecom, B2B, retail en reizen tot haar klanten rekenen.

Ronald Langendoen, CEO van EDM Media Group en EDM Digital Solutions stelt: "Onze online activiteiten vormen een essentieel onderdeel van EDM's strategie 'Return On Data'. Juist de combinatie van online en offline data biedt onze relaties nieuwe mogelijkheden om daadwerkelijk te profiteren van eigen - soms door ons verrijkte - data. Een klant in elk kanaal herkennen en voorzien van een consistente boodschap - ongeacht kanaal, tijdstip of device - is volgens ons 'Return on Data' in optima forma."

Eelco Boers, COO van EDM Digital Solutions: "Mark&Mini is 6 jaar geleden gestart met het bieden van online doelgroepen, ook op basis van EDM's data. De samenwerking met onze partners biedt ons de mogelijkheid om een herkenning van 80-90% van alle online bezoekers te realiseren en deze te koppelen aan socio-demografische informatie. Daarmee is de brug tussen offline en online data definitief geslecht."

Uiteraard conformeert EDM Digital Solutions zich aan de geldende privacy regels en Wet Bescherming Persoonsgegevens. EDM Digital Solutions is gevestigd in het Smart Data Center in Nieuwegein.

Nieuwsoverzicht
Verstand van data.
Gevoel voor marketing.