Wat speelt er bij EDM.

reinearde-mirjam.jpg

EDM op klusbezoek bij kindercentrum De Ster

Op 31 januari is het volledige EDM team langs gegaan bij kindercentrum De Ster om de handen uit de mouwen te steken. De Ster in Vleuten is één van de kindercentra van Reinaerde gericht op kinderen met een ontwikkelingsachterstand of beperking.

Al enkele jaren doneert EDM het bedrag dat normaliter besteed wordt aan eindejaarsgeschenken, aan een organisatie dat het databedrijf aan het hart ligt; kindercentrum Reinaerde De Ster in Vleuten. Dit jaar werd een donatie t.w.v. € 1500 gedaan. Dit konden zij goed gebruiken voor een beamer en dvd’s voor in de snoezelruimte van de kinderen waar zij tot rust kunnen komen.

Naast de donatie is het ook traditie voor EDM om de business één dag op een lager pitje te zetten en de handen uit de mouwen te steken op locatie. Het EDM-team is enthousiast aan de slag gegaan en heeft de nodige klusjes uitgevoerd in en rondom het pand waar de hardwerkende begeleiders niet altijd aan toekomen. Ook werd er meegeholpen op de groepen. De populaire hinnikwagen die EDM vorig jaar inhuurde om met de kinderen een tochtje door de wijk te rijden kon dit jaar niet rijden in verband met gladheid. Maar inderdaad, elk nadeel heeft zijn voordeel want in plaats daarvan werd er lekker geschaatst met de kinderen!

Ook vond op deze dag de officiële uitreiking van het opgehaalde geld van de Desto Diva’s Cup plaats. Desto Diva’s Cup is een jaarlijks terugkerend voetbaltoernooi waar meer dan 75 teams aan meedoen. Elk jaar steunt het toernooi een goed doel. EDM sponsort deze cup door prijzen beschikbaar te stellen. Tijdens het toernooi is er maar liefst € 2.310,45 opgehaald voor de realisatie de sprookjeshal

Een geweldige en zeer indrukwekkende dag, waarbij EDM nogmaals dank uitspreekt aan alle betrokkenen.

Wilt u meer informatie of wilt u, op welke manier dan ook, een bijdrage doen aan het project Steun de Ster? Neem dan een kijkje op de website Steun de Ster of neem direct contact op met Bas Verhaegh via bverhaegh@edm.nl of 06 - 52 37 65 41.

Nieuwsoverzicht
Verstand van data.
Gevoel voor marketing.