Wat speelt er bij EDM.

artikel-reinaerde-de-ster2.jpg

EDM steunt De Ster, ook in 2018

26-02-2018 | EDM

De Ster in Vleuten is één van de kindercentra van Reinaerde gericht op kinderen met een ontwikkelingsachterstand of beperking. Hier kunnen kinderen van nul tot achttien jaar, die (nog) niet kunnen deelnemen aan onderwijs, terecht voor dagbesteding en BSO.

Het is een grote wens van De Ster om een sprookjeshal te creëren waar de kinderen kunnen chillen en genieten, passend bij hun eigen tempo. Het zal een ruimte worden met onder andere een tovertafel die door lichtprojecties kinderen uitdaagt te bewegen en een muur voorzien van verschillende activity borden. Maar hier is wel geld voor nodig.

EDM heeft de afgelopen twee jaren bijgedragen aan dit project door jaarlijks een donatie te doen en een leuke dag voor de kinderen te organiseren. Dit jaar hebben we de populaire hinnikwagen ingehuurd om met de kinderen een tochtje door de wijk te rijden, deze activiteit is door zowel de kinderen als de begeleiders met groot enthousiasme ontvangen.

Om de sprookjeshal nog sneller te realiseren, adviseren wij De Ster op het gebied van wervingsmogelijkheden. Zo is in samenwerking met Sjonic voor de techniek de website https://steundester.nl gemaakt, waar zowel particulieren als bedrijven rechtstreeks kunnen doneren en meer informatie kunnen vinden over sponsorprojecten. Ook is de geefbereidheid rondom de vestiging in kaart gebracht, waarmee gebieden zijn geselecteerd voor de collecte van het Oranje Fonds. Online zijn er Facebook campagnes ingericht die hebben gezorgd voor meer zichtbaarheid en een stroom aan donaties. En er zijn contacten gelegd met C.O.V. Desto die dit jaar tijdens hun jaarlijkse meidenvoetbaltoernooi geld inzamelen voor De Ster.

Wilt u meer informatie of wilt u, op welke manier dan ook, een bijdrage doen aan het project Steun de Ster? Neem dan een kijkje op de website Steun de Ster of neem direct contact op met Bas Verhaegh via bverhaegh@edm.nl of 06 - 52 37 65 41. 

Nieuwsoverzicht
Verstand van data.
Gevoel voor marketing.