Wat speelt er bij EDM.

bv-certification-n-b-iso27001-50.jpg

Grootste dataspecialist van Nederland behaalt certificaat ISO 27001

EDM voldoet aan meest strenge ISO-veiligheidseisen voor data

Nieuwegein, 19 juni 2017 – EDM heeft het ISO-certificaat 27001 behaald. Deze certificering laat zien dat het bedrijf voldoet aan de meest actuele standaard voor informatiebeveiliging. De dataspecialist uit Nieuwegein beheert, valideert en analyseert veel klantdata van de top 200 grootste adverteerders van Nederland.

Frank de Beun, Managing Partner EDM: "Met data als core business staat informatiebeveiliging bij EDM al jaren hoog op de agenda. Deze ISO-certificering zien wij dan ook als een bevestiging van de kwaliteit van ons huidige informatiebeveiligingsbeleid en het houdt ons scherp richting de toekomst." Ieder jaar krijgt EDM een audit door een officiële toezichthouder van ISO.


Veiligheid voor klanten
EDM wil haar klanten de garantie geven dat de informatiebeveiliging de grootste aandacht heeft en voldoet aan de hoge ISO-eisen. Hierdoor zijn individuele audits van opdrachtgevers overbodig. De structurele maatregelen zijn gericht op de mensen, gebouwen en systemen en hebben betrekking op de gehele organisatie.

ISO-team
Het informatiebeveiligingsbeleid is vastgelegd en bekend bij alle medewerkers van EDM. Een speciaal hiervoor opgericht ISO-team, bestaande uit medewerkers vanuit HR, IT, privacy en een afvaardiging van het management, is verantwoordelijk voor het continu uitvoeren, toetsen en bijsturen van het informatiebeveiligingsbeleid. Dit beleid omvat vele maatregelen zoals het melden en loggen van eventuele incidenten. De verwerking van klantdata gebeurt volledig conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de verzending van data gebeurt alleen via een beveiligde serveromgeving.

Over EDM
EDM vergroot het rendement op klantdata door datakwaliteit, klantinzicht en doelgroepbereik oplossingen. Door gebruik te maken van technologie, consumenteninformatie en analyses wordt data ontsloten, geanalyseerd en toegepast. Zoals door het valideren van klantgegevens, het bouwen van dashboards en het bereiken van uw online en offline doelgroep. EDM is onderdeel van de EDM Media Group met vestigingen in Nederland (Nieuwegein), Engeland en België.

EINDE PERSBERICHT


Nieuwsoverzicht
Verstand van data.
Gevoel voor marketing.