Wat speelt er bij EDM.

banner-e-mail-signature-v3-1.jpg

Programma Wattdag bekend!

17-11-2017 | EDM

Wat kan je verwachten op de Wattdag? Een afwisselende dag terug in de schoolbanken! Praktijkdocenten die tijdens deze back to school dag lezingen geven over donor journeys, donor en nalatenschappen acquisitie en de psychologie.

Wie zijn de docenten?
Jelle Rietveld sales consultant en Coen van der Snoek senior marketing intelligent analist bij EDM, trappen de middag af met het onderwerp: Een data gedreven donor journey! Vervolgens neemt Inez Koster het woord met het onderwerp Automatiseer jouw donor journeys! Binnen Ifunds is Inez customer success manager.

Na de eerste korte pauze staat het onderwerp werving centraal. Namens Nassau (partner om relatiegerichte fondsenwerving) neemt sr. consultant Hans Broodman plaats achter de lessenaar. Hij verteld u over Middle en major donor werving.
Nalatenschappen werving is een vak apart, adviseur en specialist op dat gebied Arjen van Ketel snijdt het onderwerp Werving van nalatenschappen aan. Arjen houdt zich al bijna 10 jaar als zelfstandige bezig met dit onderwerp!

Tijd voor de tweede korte pauze, om gereed te zitten voor de afsluitende presentatie van WWAV . Wieke van Dieen en Ard Lok geven college over Fondsenwerving en de psychologie van het overtuigen.

Kortom een dag vol inspiratie! Studenten kunnen zich nog aanmelden, wees er snel bij! Het aantal seats is beperkt!

Nieuwsoverzicht
Verstand van data.
Gevoel voor marketing.