Wat speelt er bij EDM.

banner-e-mail-signature-v3.jpg

Vakdag-Wattdag 30 november

09-11-2017 | EDM

De Vakdag (fondsenwerving) gaat niet door en dat is een teleurstelling voor ons allemaal. We missen zo een moment om elkaar te ontmoeten, bij te kletsen en van elkaar te leren. Daarom hebben Ifunds, EDM, WWAV, Nassau Fundraising en Arjen van Ketel de koppen bij elkaar gestoken en besloten een collegemiddag voor u te organiseren. We nemen u mee langs data driven donor journeys, marketing automation, middle en major donor werving, het werven van nalatenschappen in 2018 en de psychologie van het fondsenwerven. Het definitieve programma wordt maandag 13 november bekend gemaakt, maar noteer deze datum alvast in uw agenda!

Op donderdag 30 november bent u vanaf 12:30 uur van harte welkom op de Wattbaan 1 in Nieuwegein. Om 13:00 uur starten we met het programma en eindigen rond 17:45 uur met een uitgebreide borrel.

Het programma onderdeel "Een data gedreven donor journey" wordt verzorgd door: Coen van der Snoek (Marketing Intelligence Analist, EDM) en Jelle Rietveld (Sales Consultant, EDM). Tijdens deze interactieve lezing wordt u middels voorbeelden meegenomen in, hoe u nog meer Data Gedreven uw donor journey kunt inrichten. Beide heren hebben een schat aan kennis op het gebied van fondsenwerving en zijn aanspreekpunt voor CRM, analytics, MI, database en E-Commerce gerelateerde vragen. Het volledige uitgebreide programma en het aanmeld formulier vindt u hier.

Relaties van bovenstaande partijen hebben mogelijk meerdere uitnodigingen ontvangen. Onze excuses hiervoor! Heeft u geen Save the date ontvangen, maar wenst u wel een uitnodiging? Mail dan uw contactgegevens naar marcom@edm.nl en wij nodigen u per email uit.

Nieuwsoverzicht
Verstand van data.
Gevoel voor marketing.