Wat speelt er bij EDM.

afbeelding-artikel-events.jpg

Vijf data events die u de komende tijd niet mag missen!

21-08-2018 | EDM

De winnaars van de toekomst onderscheiden zich door de mate waarin ze in staat zijn een (klant)data gedreven dialoog aan te gaan. En omdat de technologische vooruitgang zich razendsnel ontwikkelt, worden er jaarlijks tal van events op het gebied van data georganiseerd. Inspiratie opdoen, kennis vergroten en netwerken vormen de top drie van beweegredenen om een congres of event te bezoeken.  In hoeverre bent u op de hoogte van trends en ontwikkelingen op het gebied van data en de manieren waarop u de communicatie met uw doelgroep zou kunnen verbeteren? EDM ziet u graag terug op één van onderstaande events.


DeMeter SUMMERSCHOOL 22-30 AUGUSTUS 2018
Tijdens de DeMeter Summerschool leert u tijdens 9 workshops (verspreid over de laatste twee weken van augustus) op een interactieve manier alles over onder andere het verbeteren van klantcommunicatie en hoe u stapsgewijs een omnichannel strategie bouwt. De workshops duren drie uur, hebben ieder een eigen thema en vinden in verschillende steden plaats. Op 28 augustus geeft EDM in samenwerking met The Data Agency* een workshop over acquisitieverbetering door middel van data. Tijdens deze workshop leert u hoe u meer sales kunt realiseren met hetzelfde mediabudget door relevanter bereik en selectievere media-inkoop.

Datum/tijd EDM workshop:
28 augustus om 13:00 Locatie: Smart Data Center, Nieuwegein
GEANNULEERD!
*The Data Agency bestaat uit ervaren strategen en consultants die het speelveld en de kracht van data kennen. Dienstverlening varieert van strategisch advies tot operationele executie. Klik hier voor meer informatie over The Data Agency.

DMEXCO  12-13 SEPTEMBER 2018
Op 12 en 13 september vindt de 10e editie plaats van DMEXCO. In Keulen ontmoeten alle belangrijke spelers in digital business, marketing en innovatie elkaar. U kunt rekenen op zo’n 40.000 bezoekers, 1.100 exposanten en 500 sprekers van over de hele wereld. EDM Digital Solutions zal aanwezig zijn bij de stands van haar partners Adobe, LiveRamp en Google.

Datum: 12 + 13 september Locatie: Keulen, Duitsland
Klik hier voor meer informatie

BIG DATA EXPO 19-20 SEPTEMBER 2018
Big Data Expo is het grootste evenement in Nederland dat zich specifiek richt op het concreet toepassen van data. Dé plek waar vraag en aanbod, producten en diensten op het gebied van collecteren, genereren, analyseren, optimaliseren en/of toepassen van big data elkaar ontmoeten.

Op woensdag 19 september om 10.30 uur laat EDM aan de hand van een business case van de Dynamo Retail Group zien hoe klant-, transactie- en assortiment data wordt gecombineerd met de GeoType segmentatie van EDM. Dit met als doel marketeers te helpen bij doelgroepbepaling en optimalisatie van het verzorgingsgebied.

De gehele woensdag staat Frank de Beun (Managing Director EDM) als dagvoorzitter in lezingenzaal 2 en u kunt ons op beide dagen bezoeken op de Expo bij standnummer 22.

Datum/tijd EDM business case: 19 september om 10:30 Locatie: Jaarbeurs, Utrecht
Klik hier voor meer informatie 

DIGITAL ANALYTICS CONGRES 9 OKTOBER 2018
Het Digital Analytics Congres (van het MOA) is voor iedereen die zich bezighoudt met het rapporteren, analyseren en optimaliseren van digital data om inzichten in klantgedrag te vergroten, campagnes te verbeteren en sites te optimaliseren.

Op 14:25 geeft uur geeft Robert Feltzer van EDM een lezing over de  manier waarop Google en EDM samenwerken om crosschannel marketing echt mogelijk te maken. Gebaseerd op identity management en advanced analytics. 

Datum/tijd EDM lezing:  9 oktober om 14:25 Locatie: Supernova, Utrecht
Klik hier voor meer informatie over de EDM expertsessie 


KSF JAARCONGRES 20 NOVEMBER 2018
De Klantenservice Federatie (KSF) is een jonge, bruisende branchevereniging in een snel ontwikkelend vakgebied: klantcontact. De vereniging heeft als doel het vakgebied klantenservice en klantcontact verder te ontwikkelen. Tijdens het jaarcongres ontmoet u ruim 400 vakgenoten en hoort en ziet u voorbeelden van hoe u uw klantcontact naar een hoger niveau kunt tillen.

Stefan Elsendoorn, Consultant bij EDM, is voorzitter van de KSF Expertgroep Big en Small Data en heet u graag welkom.

Datum: 20 november van 12:00 tot 17:30 Locatie: KAF, Almere
Klik hier voor meer informatie

Naast deze vijf events zijn er uiteraard nog veel méér events op het gebied van data in aantocht. Denk aan Customer Experience in 1 Day, Marketing & Technology, Shopper Marketing Update en Emerce Engage. Klik hier voor het totaaloverzicht.

Nieuwsoverzicht
Verstand van data.
Gevoel voor marketing.