Maatschappelijk verantwoord

EDM steunt Stichting Reinaerde de Ster

Het is een grote wens van De Ster om een sprookjeshal te creëren waar de kinderen kunnen chillen en genieten, passend bij hun eigen tempo. Het zal een ruimte worden met onder andere een tovertafel die door lichtprojecties kinderen uitdaagt te bewegen en een muur voorzien van verschillende activity borden. Kijk voor meer informatie op steundester.nl.

EDM steunt het Reinaerde Kinderdagcentrum De Ster. Bekijk hieronder wat we allemaal doen. 

Januari 2019 – Donatie, klussen en schaatsen

reinearde-mirjam-1.jpg

Op 31 januari heeft een groot aantal collega’s het werk neergelegd en zijn we met dit team naar kindercentrum De Ster in Vleuten gegaan om onze handen uit de mouwen te steken. Naast de donatie die we ieder jaar doen, hebben we dit jaar ook geholpen met klusjes waar de hardwerkende begeleiders niet aan toekomen. Ook hebben we een super gezellige middag gehad met de kinderen op de schaatsbaan. Het was een geweldige en zeer indrukwekkende dag, waarbij we nogmaals onze dank willen uitspreken aan de betrokkenen!

Juni 2018 - Desto Diva's Cup

De Desto Diva’s Cup is een jaarlijks terugkerend voetbaltoernooi waar meer dan 75 teams aan meedoen. Elk jaar steunt het toernooi een goed doel, dit jaar werd gekozen voor De Ster. 

Elk team mocht een eigen actie bedenken waarmee zij geld konden inzamelen. Daarmee konden zij zelf ook leuke prijzen winnen die door EDM beschikbaar zijn gesteld, zoals een compleet Adidas sporttenue voor het hele team. 

Door alle mooie initiatieven van de deelnemende teams heeft het toernooi maar liefst €2.310,45 opgehaald voor de realisatie de sprookjeshal op De Ster. 

desto-diva-cup-1.jpg

Januari 2018 - Donatie en hinnikwagen

artikel-reinaerde-de-ster2.jpg

Na een succesvol jaar dat we ons hebben ingezet voor Reinaerde, zullen we dit ook in 2018 blijven doen. Dit jaar hebben we de populaire hinnikwagen ingehuurd om met de kinderen een tochtje door de wijk te rijden, deze activiteit is door zowel de kinderen als de begeleiders met groot enthousiasme ontvangen. Daarnaast hebben we weer een donatie gedaan ter waarde van €1.500,-. 

Juni 2017 - Collecteren

Tijdens de collecte week (6-10 juni 2017) van het Oranje Fonds zijn medewerkers van EDM als collectant aan het werk gegaan. Gedurende deze regenachtige periode hebben zij gecollecteerd in de omgeving van Kinderdagcentrum De Ster in Vleuten. 

De helft van de collecte opbrengst mogen deelnemende organisaties houden en vrij besteden aan hun doelstelling "Een betoverende speelhal voor onze bijzondere kinderen". 

De andere helft gaat naar andere sociale initiatieven in de provincie waar gecollecteerd is. Alle kosten van de collecte (organisatie, materiaal, geldverkeer) zijn voor rekening van het Oranje Fonds. 

Op de foto ziet u naast de vrijwilligers van De Ster, met de blauwe jas Mirjam Mudde (Sales Executive, EDM) en met bril Bas Verhaegh (Senior Product Manager en initiator van de samenwerking met Reinaerde).

collecte.png

Januari 2017 - Donatie en winterfestijn

p1080790.jpg

Op 26 januari 2017 hebben we een heus winterfestijn georganiseerd met Kinderdagcentrum de Ster. Er werd gespeeld, pannenkoeken gebakken en ritjes gemaakt in de hinnikwagen. En ondertussen waren er ook mensen bezig met een grote schoonmaak. 

Aan het eind van de dag heeft Frank de Beun (Managing Director, EDM) een cheque ter waarde van €1.000,- overhandigd aan Annet Stigter (Manager Utrecht, Reinaerde). 

2017 - Advies en donatie pagina

"We zijn goed op weg om De Ster te laten toveren!"

EDM heeft in zeer nauwe samenwerking met het team van De Ster een donatie pagina gerealiseerd. Hiermee wordt de doelstelling in beeld gebracht: een bedrag € 35.000,- voor het realiseren van de grote wens, een sprookjeshal. Een sprookjeshal waarin kinderen een ware beleving kunnen ondergaan. 

Na het opzetten van de donatie pagina is er een online campagne ingezet. EDM DS heeft hiervoor een display en Facebook campagne ingericht. Beide campagnes hebben gezorgd voor een stroom aan donaties. 

Ook heeft EDM advies gegeven over de wervingsmogelijkheden in de buurt. Marjan van den Bossche (Customer Intelligence Analist) heeft hiervoor de geefbereidheid rondom De Ster in kaart gebracht. Hiermee zijn o.a. de gebieden geselecteerd om de collecte van het Oranje Fonds te lopen. 

p1080550.jpg
Verstand van data.
Gevoel voor marketing.