De meest relevante klantdialoog begint bij optimaal bereik

Verbeter het klantbereik met geactualiseerde klantendatabases en vergroot de groei van je business met gerichte doelgroepen – gebaseerd op CRM-klantdata – voor de meest effectieve on- en offline marketingcampagnes.

Experts in datagedreven dialogen

Middels pragmatische oplossingen op het snijvlak van data, technologie en marketing, ondersteunt EDM organisaties bij het creëren van de meest actuele en correcte klantendatabase, het samenstellen en inzetten van relevante doelgroepen voor on- en offline klantenwerving en het optimaal renderen van leads door middel van solide prospect datamanagement.

[HIER KOMT DE HORIZONTALE LIJN]

[HORIZONTALE LIJN]

Klanten aan het woord

"Na overstappen van leverancier heeft de betere adreskwaliteit van EDM er toe geleid dat er een belangrijke besparing is gerealiseerd op de retourpost. Verder heeft de betere kwaliteit van de data onnodige irritatie voorkomen bij de door ons aangeschreven personen. Uiteindelijk zijn er betere prospects bereikt."
"Na de gewijzigde privacy-wetgeving van 1 maart 2007 hebben wij in EDM een partner gevonden die ons van bruikbare adressen voor DM-doeleinden voorziet. Met die adressen kunnen wij nog altijd met scherp schieten bij de campagnes die wij voor onze opdrachtgevers uitrollen en leveren deze mailings het gewenste rendement op. Dankzij de Automotive database van EDM kunnen wij nog steeds de juiste doelgroep selecteren. Dat is ons en onze klanten heel veel waard!"
"De samenwerking met EDM is van hoog niveau en heeft de Renault datastrategie naar de next level geholpen. Door dataverrijking, targeting, analyses en het definiëren van look-a-like profiles, zijn het resultaat én de efficiency van de Renault marketingactiviteiten toegenomen."
“Kinderhulp zet zich in voor kinderen die opgroeien in armoede en hierdoor buiten spel komen te staan. Hiervoor is geld nodig via collectanten, donateurs en nalatenschappen. EDM ondersteunt ons al jaren om op al die fronten aan voldoende mensen en middelen te komen. Een sterke samenwerking waar wij meer dan tevreden over zijn.
"We hebben al jaren goede ervaringen met EDM. De meedenkende en flexibele medewerkers zorgen ervoor dat we telkens een betere, nog diepere en efficiëntere profilering kunnen toepassen. Dit geldt voor zowel de optimalisering van doelgroep campagnes als tijdens de algemene campagne periode. Ieder jaar weer ervaren wij EDM als prettige samenwerkingspartner".
"EDM heeft voor ons een online profilering uitgevoerd met verrassende resultaten. Zij bieden een interessant concept waarbij offline en online profielen op een unieke wijze worden gecombineerd."
"In samenwerking met EDM kunnen wij onze doelgroep beter bereiken en met meer potentiële klanten in contact komen. Ook de analyses na afloop van een direct mailing ervaren wij als goed en nuttig, zodat een volgende campagne geoptimaliseerd kan worden."

Nieuws

Deze organisaties werken al met EDM