Wat speelt er bij EDM.

nieuwsbericht-foodpersonality-zonder-logo-.jpg

Klantdata; dé sleutel tot succes!

06-12-2018 | Robert Feltzer

Klantbinding anno 2018 draait om twee dingen: het verspreiden van relevante informatie en transparante communicatie. Het op de juiste manier verzamelen en toepassen van klantdata draagt bij aan succes. 

Lees meer

Meer nieuws:

ag-horizontal-primary.width-440.jpg

EDM tipt: de AlphaGo-documentaire over kunstmatige intelligentie bij Google DeepMind

27-11-2018 | Wouter-Jan Meerdink Veldboom

Deze maand in EDM tipt een tip van Wouter-Jan Meerdink Veldboom, Senior Consultant bij EDM. Als u interesse heeft voor kunstmatige intelligentie dan is de Netflix documentaire over het computerspel AlphaGo wat mij betreft een echte kijktip.

Lees meer
dm-exco-3.png

EDM Digital Solutions aanwezig op de 10e editie van DMEXCO

30-8-2018 | EDM Digital Solutions

De 10e editie van DMEXCO vindt plaats op 12 en 13 september in Keulen. EDM Digital Solutions is hierbij aanwezig. Met trots presenteren wij onze oplossingen op DMEXCO 2018 in nauwe samenwerking met onze partners Google (on- en offline attributie rapportage in AdManager), Adobe Software (Audiences in Adobe Audience Manager) en LiveRamp (CRM Onboarding middels IdentityLink en Audiences in DataStore).  

Lees meer
afbeelding-social-bigdataexpo-2018.jpg

GeoType segmentatie: hét recept voor hoger rendement?

29-8-2018 | EDM

Kom tijdens de Big Data Expo naar presentatie van Dynamo Retail Group en leer alles over deze succesvolle marketingtechniek.

Lees meer
afbeelding-artikel-events.jpg

Vijf data events die u de komende tijd niet mag missen!

21-08-2018 | EDM

De winnaars van de toekomst onderscheiden zich door de mate waarin ze in staat zijn een (klant)data gedreven dialoog aan te gaan. En omdat de technologische vooruitgang zich razendsnel ontwikkelt, worden er jaarlijks tal van events op het gebied van data georganiseerd. Inspiratie opdoen, kennis vergroten en netwerken vormen de top drie van beweegredenen om een congres of event te bezoeken. 

Lees meer
reunie-linkedin-afbeelding.jpg

Data Experts Reunited

14-08-2018 | EDM

EDM nodigt medewerkers en voormalig medewerkers van EDM, Bisnode, WDM, Wegener Direct Marketing, DDMS, adfinitas, Geo Marktprofiel en WDM Nederland uit voor Data Experts Reunited.

Lees meer
afbeelding-nieuwsbericht-bigdataexpo-edm.jpg

Bezoek EDM op de Big Data Expo en ontdek het recept voor succes!

13-07-2018 | EDM

De Big Data Expo is het grootste Big Data evenement in Nederland dat zich specifiek richt op het inzetten en laten renderen van big data. Uiteraard ontbreekt EDM niet op de Big Data Expo. Data is onmisbaar om klantbehoeften in kaart te brengen, doelgroepen optimaal te bereiken en zo uw conversie te verhogen.

Lees meer
Verstand van data.
Gevoel voor marketing.