Wat speelt er bij EDM.

rug-cic-johnny-van-gesink.png

Revolutionair event over Machine Learning met lezing van Johnny van Gesink

15-05-2018 | EDM

Op 24 mei organiseert het Customer Insights Center van de Rijksuniversiteit Groningen (RUGCIC) een revolutionair event met het thema de nieuwste ontwikkelingen rondom Machine Learning vanuit wetenschap en praktijk.

Lees meer

Meer nieuws:

job-van-den-berg-nieuwsbericht.jpg

Het advies van Kantar: optimaliseer jouw moments of truth

14-5-218 | EDM

Job van den Berg is Client and Innovation Director bij Kantar. Hij is verantwoordelijk voor het aanjagen van innovatie en data analytics binnen Kantar. Op 17 mei tijdens het Smart Data Seminar in het Miele Experience Center deelt Job zijn ervaringen met ons. Wij spraken hem alvast en kregen een preview van wat hij ons aanstaande donderdag gaat vertellen.

Lees meer
slider-training-big-data-quality-conference.jpg

EDM is Bronze partner van Data Quality Conference 2018

 28-4-2018 | EDM

Dinsdag 15 mei De Kuip in Rotterdam

Twee derde van de Nederlandse organisaties kan haar datakwaliteit niet waarborgen, blijkt uit onderzoek van Forrester Consulting. Hoe zit dat bij uw organisatie? Hoe meet u de datakwaliteit? En hoe verhoogt u de kwaliteit van uw data? Bezoek de Data Quality Conference op 15 mei! Daar is een afwisselend programma voor u samengesteld waarin u antwoord krijgt op deze vragen en andere prangende datakwaliteit kwesties.

Namens het team van EDM zijn Datakwaliteit specialisten Mick van Damme, Stefan Elsendoorn en Stefan van Vliet aanwezig. Maak met hen een 1-op-1 afspraak of bezoek onze netwerkplek!

Lees meer
nieuwsbericht-retail-seminar.jpg

Zo leren Miele, Marqt en Kantar TNS de klant achter hun data kennen

12-4-2018 | EDM

Hoe leert u de klant achter die grote hoeveelheid data nu echt kennen? Op donderdag 17 mei organiseert EDM een seminar over het toepassen van data voor de retail branche en geeft het antwoord op deze vraag. EDM heeft onder andere Marqt, Kantar TNS en Miele bereid gevonden om hun ervaring en visie te delen over dit vraagstuk. Wouter-Jan Meerdink Veldboom is Senior Sales Consultant bij EDM en programmamanager van het seminar. Wij vroegen hem wat wij kunnen verwachten van deze middag.

Lees meer
car-close-up-gauge-104836.jpg

Toyota schiet Mercedes voorbij in merkloyaliteit

03-04-2018 | Automotive-Management

De merkentrouw van occasionkopers van premiummerken zoals BMW, Volvo en Aziatische auto's stijgt. In opdracht van Automotive-Management.nl heeft EDM de loyaliteit van autokopers in kaart gebracht. De Europese volumemerken blijven achter. 

Lees meer
robert-feltzer-vakdag-fondsenwerving-29-3-2018.jpg

Vakdag Fondsenwerving: Over donateurs en data

21-3-2018 | EDM

“Er hangt een bepaalde mystiek rondom data die wij graag wegnemen,” zegt Robert Feltzer van EDM. En dat is dan ook precies de reden waarom dataspecialist EDM aanwezig is op de Nationale Vakdag Fondsenwerving. Een fondsenwerver kan niet zonder zijn donateurs. Welke rol speelt data in deze relatie? EDM vertelt het op de Vakdag Fondsenwerving op 29 maart. 

Lees meer
img-9112-ksf-stefan-elsendoorn.jpg

No Human, No Glory

21-03-2018 | KSF

Ook als je datagedreven opereert blijft de menselijke kant van klantcontact belangrijk, zo blijkt 15 maart tijdens een bijeenkomst van de expertgroep Big & Small Data. We zijn bij Greenchoice in Rotterdam, waar Christa van Santen vertelt over de belangrijke rol van medewerkers bij hun data-analyses. En waar EDM-directeur Robert Feltzer uitlegt waarom je ook té datagedreven kan zijn. ‘Ga op zoek naar de mens achter de data.’

Lees meer
Verstand van data.
Gevoel voor marketing.