Wat speelt er bij EDM.

nieuwsbericht-emerce-100.jpg

EDM opnieuw in top 100 beste e-business bedrijven

Vandaag is de vijftiende editie van Emerce 100 verschenen en voor het tweede jaar op rij maakt EDM deel uit van deze lijst. 

Lees meer

Meer nieuws:

nieuwsbericht-heel-nederland-verhuist-.jpg

Heel Nederland verhuist!

Ieder jaar verhuist 8% van de Nederlandse bevolking. Organisaties die middels perfect getimede en passende boodschappen de dialoog aangaan met verhuizende consumenten, hebben gegarandeerd een streepje voor. Rens Rohde vertelt hoe je precies kunt inspelen op dit belangrijke ‘switchmoment’ en waar je rekening mee moet houden. 

Lees meer
nieuwsbericht-ebook.jpg

Download het Automotive E-book

De belangrijkste bevindingen en grootste uitdagingen voor de automotive-industrie, hebben we gebundeld in het Automotive E-book. Met hierin onder andere de drie grootste uitdagingen voor de toekomst en een interview met Valéry Gresnigt, Head of Marketing Nederland bij Polestar. Lees verder en vraag het digitale boek aan. 

Lees meer
social-interview-raymond.jpg

“Het speelveld van mobiliteit verandert en automotive-organisaties hebben veel kansen om het spel te blijven spelen.”

Aan de start van dit nieuwe jaar kijken we samen met Raymond Ros, Product Manager Automotive bij EDM, naar alle kansen en mogelijkheden binnen deze bewogen en veelzijdige industrie en deelt hij zijn visie op het automotive jaar 2020.

Lees meer
nieuwsbericht-automotive-seminar-algemeen.jpg

Automotive anno 2019: Blik op de toekomst

Op donderdag 28 november 2019 vindt het Automotive Seminar 2019 plaats in DeFabrique te Maarssen. Bekijk hier alle informatie en meld u aan!

Lees meer
afbeelding-big-data-expo-blogpost.jpg

Wat als je niet bij Google werkt?

In Data Science is ‘being ahead of the curve’ een soort paradijselijk streven. De gemiddelde Engineer of Scientist wil beschikken over nieuwe experimentele technieken, terwijl de meeste bedrijven zich nog in het midden van die curve bevinden. Zo ook EDM.

Lees meer
afbeelding-website-nieuwsbericht-newport-capital.jpg

EDM Media Group versnelt groeistrategie door partnership met NewPort Capital

EDM Media Group kondigt vandaag aan dat NewPort Capital (NewPort) is toegetreden als aandeelhouder. Met deze samenwerking kan EDM haar ambitieuze groeistrategie versnellen en haar dienstverlening en technologische dataoplossingen verder uitbreiden. Lees verder voor meer informatie en het volledige persbericht. 

Lees meer
Verstand van data.
Gevoel voor marketing.