Wat speelt er bij EDM.

reinearde-mirjam.jpg

EDM op klusbezoek bij kindercentrum De Ster

18-02-2019 | EDM

Op 31 januari is het volledige EDM team langs gegaan bij kindercentrum De Ster om de handen uit de mouwen te steken. De Ster in Vleuten is één van de kindercentra van Reinaerde gericht op kinderen met een ontwikkelingsachterstand of beperking.

Lees meer

Meer nieuws:

hi-edm.jpg

EDM Media Group neemt softwarebedrijf Human Inference over

12-02-2019 | EDM

EDM Media Group, marktleider op het gebied van dataoplossingen in de Benelux, maakt de overname bekend van Quadient Data Netherlands/Germany (voorheen Human Inference).

Lees meer
nieuwsbericht-edm-woordenboek.jpg

Woordenboek: churn, klantsegmentatie, profileren en location profiling

29-01-2019 | EDM

De wereld van data analytics kan al verwarrend genoeg zijn zonder al het bijbehorende jargon. Voor veel mensen roepen termen zoals ‘SaaS’, ‘algoritmes’ en ‘neuraal netwerk’ niets anders op dan de aarzelende gedachte dat ze iets te maken hebben met data. Maar om te snappen wat data op marketinggebied voor uw bedrijf zou kunnen betekenen, is het van belang de elementaire terminologie te begrijpen.

Lees meer
edm-logo-rgb.jpg

EDM Digital Solutions geïntegreerd in EDM

09-01-2019 | EDM

Per januari 2019 is EDM Digital Solutions ondergebracht bij EDM. EDM Digital Solutions is twee jaar geleden opgericht als een dochteronderneming van EDM en is gebaseerd op de technologie van Mark&Mini en Reynolds.

Lees meer
joris-aperghis.png

EDM Tipt: de CMOtalks podcast met Joris Aperghis, CEO van WE Fashion

27-12-2018 | Stefan van Vliet

Deze maand in EDM tipt een tip van Stefan van Vliet, Sales Consultant bij EDM. De podcast van CMOtalks met Joris Aperghis is mijn tip van de maand. CMOtalks is een podcast platform waarop gastheer Klaas Weima Nederlandse Chief Marketing Officers interviewt over actuele marketingthema’s.

Lees meer
nieuwsbericht-foodpersonality-zonder-logo-.jpg

Klantdata; dé sleutel tot succes!

06-12-2018 | Robert Feltzer

Klantbinding anno 2018 draait om twee dingen: het verspreiden van relevante informatie en transparante communicatie. Het op de juiste manier verzamelen en toepassen van klantdata draagt bij aan succes. 

Lees meer
ag-horizontal-primary.width-440.jpg

EDM tipt: de AlphaGo-documentaire over kunstmatige intelligentie bij Google DeepMind

27-11-2018 | Wouter-Jan Meerdink Veldboom

Deze maand in EDM tipt een tip van Wouter-Jan Meerdink Veldboom, Senior Consultant bij EDM. Als u interesse heeft voor kunstmatige intelligentie dan is de Netflix documentaire over het computerspel AlphaGo wat mij betreft een echte kijktip.

Lees meer
Verstand van data.
Gevoel voor marketing.