Wat speelt er bij EDM.

nieuwsbericht-automotive.jpg

Merkloyaliteit Toyota gedaald, BMW aan kop

Hoe goed zijn automerken in staat hun klanten te behouden ondanks de verlokkingen van andere merken. Voor Automotive onderzocht op basis van de eigen database en die van RDW, in hoeverre mensen bij een volgende aanschaf voor hetzelfde merk kiezen. Deze merkentrouw blijkt in het afgelopen jaar flink te zijn veranderd.

Lees meer

Meer nieuws:

nieuwsbericht-emerce-billboard-banner.jpg

Zo meet Bever het effect van hun online campagnes op de fysieke winkels

Veel retailers willen het ROPO-effect (Research Online, Purchase Offline) inzichtelijk maken. Op die manier kunnen ze beter investeringsbeslissingen nemen én de ROI van een online kanaal beter berekenen. Hoe doe je dat? Door online en offline data te matchen. Wat het effect hiervan precies kan zijn, vertelt Erik Buis, Online Marketing Manager bij Bever.

Lees meer
ted.jpg

EDM tipt: De TED talk van Finn L├╝tzow-Holm Myrstad

21-12-2019 | EDM

Deze maand in EDM tipt een tip van Christiaan van Oordt, Sales Consultant bij EDM.

Lees meer
reinearde-mirjam.jpg

EDM op klusbezoek bij kindercentrum De Ster

18-02-2019 | EDM

Op 31 januari is het volledige EDM team langs gegaan bij kindercentrum De Ster om de handen uit de mouwen te steken. De Ster in Vleuten is één van de kindercentra van Reinaerde gericht op kinderen met een ontwikkelingsachterstand of beperking.

Lees meer
hi-edm.jpg

EDM Media Group neemt softwarebedrijf Human Inference over

12-02-2019 | EDM

EDM Media Group, marktleider op het gebied van dataoplossingen in de Benelux, maakt de overname bekend van Quadient Data Netherlands/Germany (voorheen Human Inference).

Lees meer
nieuwsbericht-edm-woordenboek.jpg

Woordenboek: churn, klantsegmentatie, profileren en location profiling

29-01-2019 | EDM

De wereld van data analytics kan al verwarrend genoeg zijn zonder al het bijbehorende jargon. Voor veel mensen roepen termen zoals ‘SaaS’, ‘algoritmes’ en ‘neuraal netwerk’ niets anders op dan de aarzelende gedachte dat ze iets te maken hebben met data. Maar om te snappen wat data op marketinggebied voor uw bedrijf zou kunnen betekenen, is het van belang de elementaire terminologie te begrijpen.

Lees meer
edm-logo-rgb.jpg

EDM Digital Solutions geïntegreerd in EDM

09-01-2019 | EDM

Per januari 2019 is EDM Digital Solutions ondergebracht bij EDM. EDM Digital Solutions is twee jaar geleden opgericht als een dochteronderneming van EDM en is gebaseerd op de technologie van Mark&Mini en Reynolds.

Lees meer
Verstand van data.
Gevoel voor marketing.