Wat speelt er bij EDM.

jelle-en-coen.png

Kom ook naar de Vakdag Fondsenwerving!

20-10-2017 | EDM

Bezoekt u ook dit jaar weer de Vakdag Fondsenwerving? Of bent u nieuw in de goede doelen sector en wilt u op één dag alle facetten van het vak leren kennen?

Lees meer

Meer nieuws:

20171012-edm-sdcs-032-8093.jpg

EDM Raymond Ros, EDM: "On- en offline data horen bij elkaar."

19-10-2017 | EDM

In het tweede deel van het verslag van het Smart Data Charity Seminar delen we de learnings van Raymond Ros van EDM en millennial-expert Aljan de Boer. Zij vertelden in hun presentaties hoe u als charitatieve instelling uw donateur echt leert kennen. De een doet dit aan de hand van data, de ander met behulp van inzichten vanuit sociaal-culturele trends. Privacy specialiste Juliette van Balen legt uit wat de nieuwe privacywetgeving voor rol gaat spelen bij databeheer.

Lees meer
20171012-edm-sdcs-013-7886.jpg

Robert Feltzer van EDM: "De donateur is in controle."

18-10-2017 | EDM

Om een succesvolle relatie te hebben, moet u elkaar goed leren kennen. En dat geldt natuurlijk ook voor charitatieve instellingen. Een goede relatie met een donateur is van vitaal belang. Op welke manier kan data hierbij helpen? Dat was de hamvraag tijdens het Smart Data Charity Seminar van en bij dataspecialist EDM. Verdeeld over twee blogs delen we de belangrijkste learnings met u.

Lees meer
jhf-edm-2017-1.jpg

Data Dag onmisbaar congres voor datagedreven professionals

03-10-2017 | Interview Jan Hendrik Fleury, voorzitter commissie Klantdata & Dialoog van DDMA over de Data Dag 2017 en manager innovations en partnerships bij EDM

Waarom is er een Data Dag?
Dit event is georganiseerd door DDMA. Het onderscheid tussen merken zit steeds minder in de producten maar steeds meer in de klantervaring. Het thema van dit jaar is dan ook 'enabling customer experiences'. In één dag informeren we 400 professionals verantwoordelijk voor de organisatie en inrichting van data-gedreven marketing en analytics over de laatste stand van zaken en presenteren we award winning use cases. Het is een evenement om te leren, te inspireren en natuurlijk om te netwerken met vakgenoten.


Lees meer
ifunds-kennissessie.png

EDM-er Coen van der Snoek spreker op kennissessie Ifunds: Gebruik NAW-gegevens

Mag u donateurs zomaar bedanken voor iedere gift? Of in ieder geval de ontvangst van de gift bevestigen?Het antwoord op deze en vele andere kwesties wordt gegeven tijdens de maandelijkse kennissessie "Watt's Up" die zusteronderneming Ifunds organiseert, ditmaal in samenwerking met ING. Het thema is "Het gebruik van NAW-gegevens die met bankbestanden worden meegeleverd."

Lees meer
logo-overlijdensregister-60-.jpg

EDM neemt Overlijdensregister over en zorgt voor grootste database met gegevens van overledenen

Een database met meer dan 2,5 miljoen registraties en een accuraatheid van 99%

Nieuwegein, 21 september 2017 – Met de overname van het Overlijdensregister door EDM ontstaat de grootste en meest actuele database met gegevens van overledenen in Nederland. Bedrijven gebruiken de database om snel en correct te handelen in het geval van overlijden met als doel correspondentie op naam van een overledene zo snel mogelijk te stoppen en om identiteitsfraude te voorkomen.

Lees meer
jhf-edm-2017-6-2.jpg

Connecting the dots met on- en offline integratie op Digital Analytics Congres

28-07-2017 | EDM

MOA (center for marketing insights-research-analytics) organiseert op 11 oktober het tweede Digital Analytics Congres. Tijdens het congres worden drie thema's gepresenteerd: Analytics & Statistics, Personalisatie & Segmentatie en Effectief datagebruik binnen je organisatie Tijdens het congres verzorgt Jan Hendrik Fleury (Innovations en Partnerships manager) een lezing met als titel: Connecting the dots met on- en offline integratie.

Lees meer
Verstand van data.
Gevoel voor marketing.