Wat speelt er bij EDM.

wattdag.jpg

Dit zijn de 5 belangrijkste learnings van de WATT-dag

11-1-2018 | EDM

Wat zou u doen als Vakdag Fondsenwerving, totaal onvoorzien, niet door kan gaan? Dan organiseren we er zelf één! Ifunds, EDM, WWAV, Nassau Fundraising en Arjen van Ketel organiseerden op 30 november een eigen vakdag: WATT-dag. Hierdoor konden alsnog ruim 120 fondsenwervers inspiratie opdoen, hun kennis verrijken en collega's ontmoeten. Vijf verschillende talks stonden op het programma in het Smart Data Center in Nieuwegein. Wij hebben voor u van iedere talk de belangrijkste learning uitgelicht.Lees meer

Meer nieuws:

li-afbeelding.png

Nieuw white paper: Return On charity Data

11-12-2017 | EDM

Speciaal voor charitatieve organisaties heeft Customer Intelligence analist Marjan van den Bossche het white paper Return On charity Data geschreven. Dit whitepaper beschrijft het belang en de toepassingen van data voor goede doelen in de verschillende stappen van het donateurschap. Als u elke stap doorloopt zal dit leiden tot een hogere Return on Charity Data.

Lees meer
banner-e-mail-signature-v3-1.jpg

Programma Wattdag bekend!

17-11-2017 | EDM

Wat kan je verwachten op de Wattdag? Een afwisselende dag terug in de schoolbanken! Praktijkdocenten die tijdens deze back to school dag lezingen geven over donor journeys, donor en nalatenschappen acquisitie en de psychologie.

Lees meer
banner-e-mail-signature-v3.jpg

Vakdag-Wattdag 30 november

09-11-2017 | EDM

De Vakdag (fondsenwerving) gaat niet door en dat is een teleurstelling voor ons allemaal. We missen zo een moment om elkaar te ontmoeten, bij te kletsen en van elkaar te leren. Daarom hebben Ifunds, EDM, WWAV, Nassau Fundraising en Arjen van Ketel de koppen bij elkaar gestoken en besloten een collegemiddag voor u te organiseren. We nemen u mee langs data driven donor journeys, marketing automation, middle en major donor werving, het werven van nalatenschappen in 2018 en de psychologie van het fondsenwerven. Het definitieve programma wordt maandag 13 november bekend gemaakt, maar noteer deze datum alvast in uw agenda!

Lees meer
rf-edm-2017-3.jpg

DeMeter workshop "De klant" door Robert Feltzer

03-11-2017 | EDM

DeMeter (marketing vakvereniging voor en door marketeers) organiseert op 28 november een zestal november workshops! Robert Feltzer managing partner en head of data science van EDM, is verantwoordelijk voor de workshop: De klant!

Tijdens deze dag wordt antwoord gegeven op de vraag: Hoe kun je met data groei realiseren?

Lees meer
20171012-edm-sdcs-032-8093.jpg

Raymond Ros, EDM: "On- en offline data horen bij elkaar."

19-10-2017 | EDM

In het tweede deel van het verslag van het Smart Data Charity Seminar delen we de learnings van Raymond Ros van EDM en millennial-expert Aljan de Boer. Zij vertelden in hun presentaties hoe u als charitatieve instelling uw donateur echt leert kennen. De een doet dit aan de hand van data, de ander met behulp van inzichten vanuit sociaal-culturele trends. Privacy specialiste Juliette van Balen legt uit wat de nieuwe privacywetgeving voor rol gaat spelen bij databeheer.

Lees meer
20171012-edm-sdcs-013-7886.jpg

Robert Feltzer van EDM: "De donateur is in controle."

18-10-2017 | EDM

Om een succesvolle relatie te hebben, moet u elkaar goed leren kennen. En dat geldt natuurlijk ook voor charitatieve instellingen. Een goede relatie met een donateur is van vitaal belang. Op welke manier kan data hierbij helpen? Dat was de hamvraag tijdens het Smart Data Charity Seminar van en bij dataspecialist EDM. Verdeeld over twee blogs delen we de belangrijkste learnings met u.

Lees meer
Verstand van data.
Gevoel voor marketing.