Wat speelt er bij EDM.

img-9112-ksf-stefan-elsendoorn.jpg

No Human, No Glory

21-03-2018 | KSF

Ook als je datagedreven opereert blijft de menselijke kant van klantcontact belangrijk, zo blijkt 15 maart tijdens een bijeenkomst van de expertgroep Big & Small Data. We zijn bij Greenchoice in Rotterdam, waar Christa van Santen vertelt over de belangrijke rol van medewerkers bij hun data-analyses. En waar EDM-directeur Robert Feltzer uitlegt waarom je ook té datagedreven kan zijn. ‘Ga op zoek naar de mens achter de data.’

Lees meer

Meer nieuws:

robert-feltzer-vakdag-fondsenwerving-29-3-2018.jpg

Vakdag Fondsenwerving: Over donateurs en data

21-3-2018 | EDM

“Er hangt een bepaalde mystiek rondom data die wij graag wegnemen,” zegt Robert Feltzer van EDM. En dat is dan ook precies de reden waarom dataspecialist EDM aanwezig is op de Nationale Vakdag Fondsenwerving. Een fondsenwerver kan niet zonder zijn donateurs. Welke rol speelt data in deze relatie? EDM vertelt het op de Vakdag Fondsenwerving op 29 maart. 

Lees meer
avg-def-3.jpg

AVG Masterclass: de gevolgen van de wetgeving voor uw organisatie

07-03-2018 | EDM

In aanloop naar de invoering van de nieuwe Europese privacywetgeving ‘AVG’, organiseert EDM een AVG Masterclass waarbij we u klaarstomen voor eind mei! Op donderdagmiddag 12 april bent u van harte welkom in ons Smart Data Center en nemen we u mee in alle veranderingen die de wetgeving met zich meebrengt.  

Lees meer
artikel-reinaerde-de-ster2.jpg

EDM steunt De Ster, ook in 2018

26-02-2018 | EDM

De Ster in Vleuten is één van de kindercentra van Reinaerde gericht op kinderen met een ontwikkelingsachterstand of beperking. Hier kunnen kinderen van nul tot achttien jaar, die (nog) niet kunnen deelnemen aan onderwijs, terecht voor dagbesteding en BSO. 

Lees meer
fotografie-etienne-mandos-4136-voorkeur.jpg

Het maximale uit uw charity data halen doet u zo!

22-1-2018 | EDM

Marjan van den Bossche is Customer Intelligence Analist bij EDM. Onlangs publiceerde zij een uitgebreide white paper gericht op de goede doelen organisaties. Hierin staat beschreven hoe u in drie stappen het maximale uit charity data kunt halen. We zetten ze hier nog eens in het kort onder elkaar.

Lees meer
wattdag.jpg

Dit zijn de 5 belangrijkste learnings van de WATT-dag

11-1-2018 | EDM

Wat zou u doen als Vakdag Fondsenwerving, totaal onvoorzien, niet door kan gaan? Dan organiseren we er zelf één! Ifunds, EDM, WWAV, Nassau Fundraising en Arjen van Ketel organiseerden op 30 november een eigen vakdag: WATT-dag. Hierdoor konden alsnog ruim 120 fondsenwervers inspiratie opdoen, hun kennis verrijken en collega's ontmoeten. Vijf verschillende talks stonden op het programma in het Smart Data Center in Nieuwegein. Wij hebben voor u van iedere talk de belangrijkste learning uitgelicht.Lees meer
li-afbeelding.png

Nieuw white paper: Return On charity Data

11-12-2017 | EDM

Speciaal voor charitatieve organisaties heeft Customer Intelligence analist Marjan van den Bossche het white paper Return On charity Data geschreven. Dit whitepaper beschrijft het belang en de toepassingen van data voor goede doelen in de verschillende stappen van het donateurschap. Als u elke stap doorloopt zal dit leiden tot een hogere Return on Charity Data.

Lees meer
Verstand van data.
Gevoel voor marketing.