Wat speelt er bij EDM.

nieuwsbericht-automotive-seminar-algemeen.jpg

Automotive anno 2019: Blik op de toekomst

Op donderdag 28 november 2019 vindt het Automotive Seminar 2019 plaats in DeFabrique te Maarssen. Bekijk hier alle informatie en meld u aan!

Lees meer

Meer nieuws:

afbeelding-big-data-expo-blogpost.jpg

Wat als je niet bij Google werkt?

In Data Science is ‘being ahead of the curve’ een soort paradijselijk streven. De gemiddelde Engineer of Scientist wil beschikken over nieuwe experimentele technieken, terwijl de meeste bedrijven zich nog in het midden van die curve bevinden. Zo ook EDM.

Lees meer
afbeelding-website-nieuwsbericht-newport-capital.jpg

EDM Media Group versnelt groeistrategie door partnership met NewPort Capital

EDM Media Group kondigt vandaag aan dat NewPort Capital (NewPort) is toegetreden als aandeelhouder. Met deze samenwerking kan EDM haar ambitieuze groeistrategie versnellen en haar dienstverlening en technologische dataoplossingen verder uitbreiden. Lees verder voor meer informatie en het volledige persbericht. 

Lees meer
campaign-creators-8f4ex4nw1yy-unsplash.jpg

CRM onboarding: til uw online bereik naar een hoger niveau

Als organisatie wilt u klanten zo effectief en efficiënt mogelijk bereiken. Op het gebied van online kan het inzetten van CRM onboarding hier goed bij helpen. Maar wat wordt er verstaan onder CRM onboarding, hoe werkt het precies en wat kan het voor uw marketingstrategie betekenen? Een antwoord op deze vragen en meer kunt u terugvinden in dit artikel.

Lees meer
afbeelding-geotypen-blog.jpg

De 5 redenen waarom een marketeer moet segmenteren

Meer weten over uw klanten, relevanter communiceren en uw conversie significant verbeteren? Dat wil toch iedere marketeer! Het antwoord op de vraag hoe u dit het beste kunt bereiken, vindt u onder andere terug in klantinzicht, segmentatie en personalisatie. Meer over deze onderwerpen en hoe u dit gemakkelijk in de praktijk kunt brengen, leest u terug in dit blog.

Lees meer
nieuwsbericht-dqc.jpg

EDM en Human Inference aanwezig op Data Quality Conference

EDM en Human Inference nemen op 4 juni gezamenlijk aan de Data Quality Conference in Sportcentrum Papendal. Lees meer over het evenement en meld u aan. 

Lees meer
financeseminar2019-0387.jpg

Op naar een klantgedreven dialoog

23-05-2019 | EDM

Op 16 mei 2019 vond het vijfde EDM Smart Data Finance Seminar plaats in de bruisende startup hub B. Amsterdam. Het thema was dit jaar Data, tech en intelligence voor relevante communicatie. Vijf enthousiaste sprekers deden hun verhaal over de ontwikkelingen in de financiële sector. Aan de hand van praktijkcases lieten zij zien wat voor hen de kracht is van data. Wat werd er gedeeld en wat waren de belangrijkste take aways van deze middag? Je leest het hier.

Lees meer
Verstand van data.
Gevoel voor marketing.