Internationaal

INTERNATIONAAL

EDM lid Database Network Associates (DNA)

DNA is een uniek pan-Europees netwerk van database- en directmarketing experts op het gebied van "data driven oplossingen voor de consument." DNA is het antwoord op de toenemende vraag van klanten en hun zoektocht naar een succesvolle combinatie van lokale expertise en wereldwijde ervaring.

DNA biedt de meest effectieve manier om in contact te treden met meer dan 420 miljoen consumenten in heel Europa. DNA wordt vertegenwoordigd door representatieve lokale vertegenwoordigers. De bedrijven die onderdeel zijn van de Database Network Associates zijn onafhankelijk en behoren tot de meest vooraanstaande experts in hun respectievelijke markten.

Met ruim 25 jaar database- en direct marketing ervaring in Nederland, België (www.edmmedia.be) en de UK (www.edmmedia.co.uk) is EDM geselecteerd als Nederlandse DNA-partner. Momenteel zijn er 13 lokale bedrijven die hun krachten hebben gebundeld om het netwerk te vertegenwoordigen.

DNA met 13 lokale experts in Noord- en West-Europa

Alle partners van DNA zijn marktleider in eigen land. Dit biedt de DNA leden de mogelijkheid internationale relaties aan te gaan en totaal oplossingen te bieden aan opdrachtgevers.

Lees meer over Database Network Associates op www.dnanetwork.com

Internationale kantoren

Binnen de visie "Think global, Act local" heeft EDM tussen 2000 en 2007 in Engeland en België kantoren geopend. Internationale account worden geserviced vanuit lokale kantoren met land specifieke kennis. Daarnaast zijn Nederlandse collega's regelmatig op bezoek bij internationale accounts en branche events.

Vestiging Brussel (BE)
+32 (0)476 24 12 01
Buro & Design Center
Heizel Esplanade Heysel PB 27
B-1020 Brussels
www.edmmedia.be
Vestiging London (UK)
+44 (0)20 7456 1380
Eagle House
163 City Road
London EC1V 1NR 
www.edmmedia.co.uk
Verstand van data.
Gevoel voor marketing.